SilverFox Microring (I-Tip) Extensions

Product Code: 022

Beschikbaarheid: Op voorraad

SilverFox Microring (I-Tip) Extensions

Schrijf de eerste review over dit product

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

De I-tip Extensions van de Silverfox lijn zijn 100% Remy Gesorteerd haar. Het haar komt oorspronkelijk uit Azie. Dit haar is REMY gesorteerd en dat merk je. Bovenop de intactgehouden schubben laag is een beschermende siliconenlaag aangebracht. Hierdoor kan het haar voor het wassen wat glimmend tonen. Na 1 a 2 x wassen is dit eraf en ziet het er natuurlijk en heel goed uit. Probeer het haar uit de SilverFox lijn nu zelf en vergelijk dit met de grotere reeds bestaande merken.
U zult gegarandeerd snel overtuigd zijn dat kwaliteit betaalbaar kan zijn.

Makkelijk herplaatsbaar!

Beschikbare Typen : Straight, Natural Wavy,
Beschikbare Lengtes : 55 cm/22 ” (Straight, Natural Wavy)
Toelichting : 0.8 gram per stuk (55cm) 25 Stuks strengen.
Inclusief 25 Siliconen microrings per pak
Materiaal  microringen :           Kunststof, IJzer (+ bestandsdelen van nikkel)

In elke pak zitten 25 stuks losse microringen om de extensions vast te maken in het eigen haar. Vaak worden 2 microringen gebruikt om de extenions nog steviger vast te maken aan het haar. Wij hebben deze losse Micro Ringen in twee verschillende soorten: met siliconen of zonder siliconen. Het verschil is dat de siliconenlaag in de microringen het haar beschermen, terwijl de microringen zonder siliconen steviger vast zitten in het haar.

Let op! Na het wassen krijgt het model Steil een lichte slag in het haar. De slag van het model Natural Wavy wordt na 1 of enkele wasbeurten minder en dus Steil .
Dit heeft te maken met het oorsprong van het haar. Deze is van nature Steil.

Let op! De Silverfox producten kunnen worden gewassen, gesteild en gekruld. Tevens kunnen ze donkerder worden gekleurd. Wij raden ontkleuren sterk af. Het kleuren van de hair extensions is echter wel op eigen risico.

 

Labels

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.