SilverFox Tape Extensions

Product Code: 008

Beschikbaarheid: Op voorraad

SilverFox Tape Extensions

Schrijf de eerste review over dit product

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

De SilverFox Tape Extensions  zijn 100% Remy Gesorteerd haar. Het haar komt oorspronkelijk uit Azie. Dit haar is REMY gesorteerd en dat merk je. Bovenop de intactgehouden schubben laag is een dunne beschermende siliconenlaag aangebracht. Hierdoor kan het haar voor het wassen wat glimmend tonen, na 1 a 2 x wassen is dit eraf en ziet het er natuurlijk en goed uit.

De SilverFox Tape extensions kunnen tevens makkelijk worden verwijderd met de Tape Verwijdervloeistof of Wax Verwijdervloeistof. 
Wij adviseren om de extensions binnen ongeveer 6 weken te verwijderen/herplaatsen. Wanneer deze tijd overschreden is, wordt de aanhechting van de tape te sterk om makkelijk te kunnen verwijderen. Spray meer dan voldoende op de tape aanhechting om de extensions los te krijgen uit het haar! Gebruik de hairextensions borstel om eventuele tape restjes uit het haar te kammen.
Gebruik de handige voorgeknipte Strips of Super Tape voor hergebruik van de Extensions. Knip ze gemakkelijk op maat en bevestig deze!
Blijft de tape plakken op het schaartje tijdens het knippen? Gebruik de Wax verwijdervloeistof om het te verwijderen!


 

Beschikbare typen:      Straight
Beschikbare lengtes:  40-45cm   50-55cm
Toelichting:                     10 stuks per pak,   2 gram per pluk, breedte van de tape: ± 1cm,  lengte van de tape : ± 4cm

Voor fijn tot normaal haar: ± 3-5 pakken
Dik haar : ± 5-6 pakken

Let op! Kijk uit met kleuringen. Het kan voorkomen dat door de verf de tape Extensions los kunnen komen. Kleur eerst het eigen haar en/of de extensions en plaats dan de extensions in. Reinig het haar eerst goed voor het inplaatsen. Zorg ervoor dat de Tape niet in contact komt met verzorgingsmiddelen.

Let op! De SilverFox producten kunnen worden gewassen, gesteild en gekruld. Ze kunnen donkerder worden gekleurd. Wij raden ontkleuren sterk af. Kleuren van de hair extensions is altijd op eigen risico

Labels

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.