SilverFox Brazilian Hair Weave Blonde

Product Code: 077

Beschikbaarheid: Op voorraad

SilverFox Brazilian Hair Weave Blonde

Schrijf de eerste review over dit product

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

100% Remy gesorteerd Indiaas haar , Hand-gemaakte weft
Beschikbare modellen: Kinky Curl van 12 tot 24 inch.
Toelichting: 100 gram per pak/ 3-8 banen per pak/ 1baan is ± 50 cm breed


LET OP ! Dit haar is niet standaard verkrijgbaar. U kunt deze bestellen via een Special order: U betaald 100% vooraf. De levertijd is 6-8 weken. Bestellen? Stuur een mail naar bestellen@foxystar.eu.

Schatting ±  Aantal banen per pak:
stuks

12 inch: stuks
14 inch: 5 a 6 stuks
16 inch: stuks
18 inch: 4 a 5 stuks
20 inch: stuks
22 inch: 3 a 4 stuks
24 inch: 3 a 4 stuks

Let op : Er zit altijd ongeveer hetzelfde gewicht in 1 pak, echter het aantal banen kan variëren ten opzichte van de door ons gegeven inschatting. Daarnaast kunnen de banen per pak verschillen van elkaar, ook al is het aantal inch bijvoorbeeld hetzelfde.

Over het product en de kwaliteit:
Het haar is 100%Indiaas haar en SilverFox waardig.

Brazilian hair is van oorsprong Indiaas haar. Om deze reden is het haar wat pluiziger en oogt het dikker, ook al is het aantal gram minder dan de Virgin hair. Indiaas haar bevat tevens van zichzelf al een natuurlijke slag. De kwaliteit van het haar uit zich dan ook het beste in de modellen Curly en Kinky Curly. Na het wassen zullen de krullen tevens meer worden. Bij bijvoorbeeld Virgin hair zakken de krullen wat meer uit na het wassen, omdat het haar oorspronkelijk Chinees haar is. Het haar  is van zichzelf dus al steil.
De weft van de Brazilian hair is handgemaakt en dus dunner. Ideaal voor wanneer je dubbele banen wil creeren. Echter is het nadeel van een handgemaakte weft dat de kans groter is dat de haartjes van de banen loslaten. Brazilian hair heeft als enige van al onze producte handgemaakte wefts.


Brazilian hair is van prachtkwaliteit haar en heeft de mooiste en natuurlijkste krul modellen. Het kan daarom bij goede verzorging ongeveer 6-8 maanden kan meegaan.
De weft is daarnaast superdun en handgeweven, ideaal om meerdere banen dubbel te stikken!
Het haar bevat van nature een slag. Na het wassen kan dit meer worden. Gebruik voor de krullen de producten van Shea Moisture, bijvoorbeeld de Shea Moisture Curl Enhancing Smoothie om de krullen in model te behouden. 100% Remy gesorteerd haar van Indiase oorsprong.

Labels

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.