Weaves Hair Extensions

Weaves Hair Extensions

De Weave Hair Extensions zijn 100% echt haar en worden aangeboden in de RedFoxSilverFox en ArcticFox collectie. In onze collecties verschillen de lengte’s en het aantal gram per soort of type extension. Houdt hier rekening mee bij het nemen van een intake met uw klant.

RedFox en SilverFox weave hairextensions

De RedFox Weave is reeds gekleurd. De hairextensions bevatten 1 lange baan en het haar is beschikbaar in twee lengtes. Ook de SilverFox weave is gekleurd. Je hebt ruime keuze in de verschillende lengte’s van het haar in de modellen Straight en Loose Wave.

ArcticFox

In de ArcticFox collectie biedt Foxy Star u de beste kwaliteit haar. Deze hairextensions zijn onbehandeld en het haar komt dus zuiver en in natuurlijike kleuren binnen. Deze hairextensions zijn tevens bijzonder geschikt om te kleuren en ontkleuren. Het type weft, handgeweven of machinaal, is per type Weave verschillend. SilverFox Brazilian Hair is bijvoorbeeld een handgeweven weft, terwijl het ArcticFox Virgin of Peruvian hair een machinaal geweven weft is. Een handgeweven weft heeft als voordeel dat het erg dun is waardoor het nog beter weg te werken is en het voor meerdere toepassingen gebruikt kan worden. Machinaal geweven weave heeft als voordeel dat het haar steviger vastzit en minder snel de kans heeft om uit te vallen.

Weave hairextensions zijn ideaal wanneer u voor minder geld meer volume en lengte wil creëren in het haar. Weaves zijn naar verhouding immers goedkoper dan losse plukjes hairextensions. De Weave wordt door middel van clips, microringen of draad aan het eigen haar bevestigd.

 

Bunee Fibers

SilverFox Tape verwijderspray  RedFox Collectie

                                       Bunee Hair Fibers

        SilverFox Tape verwijderspray

                    RedFox Collectie