Algemeen
Foxy Star verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement (verder te noemen: “Privacy Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.
Toepasselijk
Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de websites van Foxy Star en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).
COLLEGE BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS
Foxy Star verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.
VERWERKING PERSOONSGEGEVENS
Foxy Star behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Foxy Star verzamelt Persoonsgegevens bij het gebruik van de Foxy Star website en webwinkel en het abonneren op de Foxy Star -nieuwsbrief. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie. De gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van Foxy Star dienstverlening en aanbiedingen. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mail bericht of Foxy Star hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door een e-mail of een brief te sturen naar info@foxystar.eu of Foxy Star, Vrij-Harnasch 76 Telefoon: 015 3648301. Foxy Star verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.
COOKIES
De website en webwinkel van Foxy Star maken gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de websites van Foxy Star beter te laten functioneren, een verbeterde gebruikservaring te geven en het webbezoek te monitoren, zodat Foxy Star na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. Foxy Star gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu. Hieronder vindt u een lijst van cookies die geplaatst worden door de Foxy Star webwinkel en hun functionaliteit. Deze cookies zorgen er voor dat uw ingestelde voorkeuren worden bewaard en u als gebruiker van de website of webwinkel informatie niet steeds opnieuw hoeft in te voeren. Cookies geven ons in geen geval toegang tot uw computer, alleen de gegevens die u zelf op onze website aan ons verstrekt. U kunt cookies accepteren of weigeren. Via uw browser instellingen kunt u aangeven welke cookies u wenst te accepteren of weigeren. Wanneer uw cookies weigert kan het zijn dat u niet alle functionaliteit van de website optimaal kunt gebruiken. Voor de volledige lijst met informatie die wordt opgeslagen in cookies vanaf de website van Foxy Star of haar webwinkel bekijk de Lijst met cookies.
BEVEILIGING
Foxy Star heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.
LINKS
Op de websites van Foxy Star zijn links naar andere websites van organisaties te vinden. Foxy Star kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van je gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het Privacy Statement van de betreffende website te lezen.
VRAGEN
Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid van Foxy Star , dan kunt u deze richten aan info@foxystar.eu of Foxy Star, Vrij-Harnasch 76 Telefoon: 015 3648301
WIJZIGING VAN PRIVACY STATEMENT
Onderwijs Maak Je Samen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Onderwijs Maak Je Samen adviseert u regelmatig dit Privacy Statement te bekijken of er veranderingen zijn doorgevoerd.
GOOGLE ANALYTICS
Deze website maakt bovendien gebruik van Google Analytics, een dienst van Google, Inc. (hierna: "Google"). De onderstaande cookies bevatten informatie over uw gebruik van deze website en worden naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Google onderschrijft de "US Safe Harbor principles" en is aangemeld bij het "Safe Harbor"-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel (US Department of Commerce). Google gebruikt deze informatie om uw gebruik van de website te analyseren, rapporten over de websiteactiviteiten voor ons op te stellen en overige diensten op het gebied van website‑ en internetgebruik aan ons te leveren. Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord dat de over u geregistreerde gegevens door Google worden verwerkt op de wijze en voor de doeleinden zoals hierboven omschreven.