Wie zijn we en wat doen we?

Wie zijn we en wat doen we?

Foxy Star is een jonge en dynamische groothandel/leverancier gespecialiseerd in hairextensions in alle soorten en maten. Clipin hairextensions, flipin hairextensions, weaves en meer – you name it, we have it!

Beauty is voor iedereen vindt Foxy Star. Daarom kiest Foxy Star bijvoorbeeld bewust geen dure panden en rijden we niet in dure auto’s. Wel hebben we diverse collecties in ons assortiment waardoor er met onze extensions voor elke klant een passende prijs en het gewenste type haar te vinden is.

Betrouwbare en ervaren leverancier

Foxy Star is een onderdeel van K&C Hairworld en heeft daardoor 10 jaar kennis in huis, is betrouwbaar en is inmiddels één van Nederlands grootste hairextension leveranciers. Ook heeft Foxy Star ervaren sales professionals die zonder extra kosten met u meekijken naar waar bij u de mogelijkheden liggen.

Wilt u met het plaatsen van hairextensions uw salon weer op de kaart zetten, een impuls geven of wilt u ondersteuning om uw eigen merk op te bouwen? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen op  070-406 59 72 of even een mailtje sturen naar bestellen@foxystar.eu Ons team zal dan binnen 3 werkdagen contact met u opnemen.

 

Onze werkwijze

U selecteert uw leveranciers zorgvuldig en wij weten dat kwaliteit er absoluut toe doet. Foxy Star adviseert u daarom eerst een proefbestelling te doen en op deze manier de kwaliteit zelf te testen. Dit, zodat u uw eigen ervaring kunt delen met uw klanten.

Dit komt met meer overtuiging over op de klant, want in de ogen van uw klant bent u als salon immers diegene die er verstand van heeft. Met ons transparante systeem en het exclusief leveren aan salons en thuiskappers met een KvK inschrijving kunt u op uw beurt de klant een duidelijke uitleg geven over het haar en het merk Foxy Star. Dit wordt vaak als prettig ervaren bij een uitgave van vaak €250 of meer.

De diverse Hairextension collecties

Foxy Star heeft verschillende hairextension collecties. De collecties verschillen in prijs en dus ook in kwaliteit. Een overzicht van onze collecties:

  • RedFox: echt haar, non REMY gesorteerd
  • SilverFox: echt haar, REMY gesorteerd
  • ArcticFox: echt haar, REMY gesorteerd, top kwaliteit selectie

Bekijk onze collecties in de webshop

Samen Hairextensions lokaal op de markt zetten

Indien u wenst kunnen wij uw salon bezoeken met een van onze sales professionals om vanuit uw perspectief met u mee te denken hoe we samen hairextensions bij u lokaal nog beter op de markt kunnen zetten.

Niet iedereen is bekend met Hairextensions er zijn nog steeds veel vrouwen die een klein zetje in de rug nodig hebben. Het effect van je lekker in je vel en zelfverzekerd voelen door er goed uit te zien, wordt vaak onderschat en onze kern is juist “Beauty is voor iedereen” ;).

Gratis kleurenring

Bij een eerste bestelling van €40,- ex btw of meer ontvangt u een gratis Foxy Star kleurenring gemaakt van echt haar. Foxy Star begrijpt dat deze essentieel is om snel de juiste kleur te kunnen bepalen. Door gebruik van onze kleurenring en onze service kunnen we er samen voor zorgen dat u en uw klant de volgende (werk)dag over de juiste Hairextensions beschikken. Posters en andere promotionele artikelen zijn te bestellen via de webshop of aan te vragen via onze klantenservice.

Ons beleid

Ruilen en retourneren
Binnen 14 dagen kun je met de bon het product ruilen of retourneren. Het product mag niet gebruikt zijn en moet zich in originele staat bevinden. Dit beleid geldt voor alle producten van zowel de website als de showroom. Voor de website geldt: de retourkosten zijn voor eigen rekening.

 
team

 


Garantieregeling

Wij geven geen standaard garantie op ons haar. De reden hierachter is als volgt: de kans bestaat dat sommige haarstrengen minder aankunnen dan de ander. De fabriek werft haar van verschillende mensen. Het haar wordt gesorteerd onder non-Remy, Remy en zuiver haar. Alle haarproducten bestaan dus uit verzameld haar van verschillende mensen. De kwaliteit van de haarproducten van een collectie zijn dus niet allemaal gelijk, ook al kies je voor bijvoorbeeld Remy haar. Dit is echter niet met het blote oog te zien.

Daarnaast is het voor ons moeilijk te beoordelen wat er met het haar is gedaan en hoe het is behandeld en verzorgd. Echter wanneer er problemen zijn met het systeem, bijvoorbeeld haartjes die binnen een maand uit de weft vallen, kunt u contact met ons opnemen.