Klantenservice

Alles wat u wilt weten over betalen, verzenden, retourneren en garantie. Heeft u meer vragen? Bel ons op +31(0)15 364 8301

Hoe kan ik mijn aankopen doen?

Alle aankopen gaan via onze webshop

Hoe kan ik betalen?
De gebruikte betaalmethodes bij Foxy Star zijn Ideal, Rembours of Afhalen in de showroom.
Hoe werken de verschillende betaalmethodes?
Ideal: U kunt betalen via iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis Bank. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig.
Rembours: Bij een betaling onder rembours betaald u contant aan de deur. Hier komen wel extra kosten bij (€ 12.10-). (Let op! Weigert u het pakketje of bent u niet thuis? Dan brengen wij dubbele verzendkosten in rekening)
Betalen bij Afhalen: U plaatst de bestelling online en kunt het komen ophalen in onze showroom. Maak hiervoor telefonisch een afspraak (+31(0)15 364 8301) Soms kan het zijn dat de gekozen producten niet op voorraad zijn. U kunt dit altijd telefonisch met ons dubbel checken
Kan ik iemand machtigen om inkopen te doen voor mij?
Ja, u kunt iemand de inkopen voor u laten doen. U ontvangt, zodra u klant wordt, inloggegevens die gekoppeld zijn met uw (zakelijke) mailadres. Op die manier kan de bestelling (uitsluitend middels uw eigen account) online worden geplaatst. Mocht het zo zijn dat een bestelling in de showroom wordt opgehaald, moet het eerst door de eigenaar worden doorgegeven aan ons.

Verzenden en levering

Alles wat u wilt weten over hoe wij omgaan met verzendingen.

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen 5.95,- (inclusief btw) verzenden naar Belgie kost 6.95,-. Er kan ook worden gekozen voor Rembours binnen Nederland en BelgiĆ«. Op die manier betaalt u contant aan de deur. (Is uw bestelling hoger dan 500,-? dan wordt het pakketje bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgegeven)De extra kosten die erbij komen voor elke rembours bestelling bedragen  12.10,- (inclusief btw)(Let op! Weigert u het pakketje of bent u niet thuis? Het pakket wordt dan retour gestuurd naar ons. Is dit het geval ? Dan brengen wij dubbele verzendkosten in rekening!) Bestellingen boven de 250,- (exclusief btw) worden altijd gratis verzonden. Wanneer u kiest voor ‘afhalen in de showroom’ kunt u telefonisch een afspraak maken wanneer u het wilt komen ophalen.
Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Wij verzenden alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 17:00 uur. De levering is binnen 24-48 uur binnen Nederland en Belgie met PostNL. (let op! Wij zijn ten alle tijden afhankelijk van PostNL. Om die reden kunnen wij geen tijd/datum aangeven wanneer u het pakketje ontvangt. Gebruik hiervoor uw Track&Trace code. Deze ontvangt u op werkdagen na 18:00 uur.

 

We hebben geen invloed op de bezorgtijd en verzenden altijd aangetekend!

Niet thuis? Wat gebeurt er dan met mijn bestelling?
Alle PostNL-zendingen worden bij u afgeleverd binnen 1 a 2 werkdagen nadat PostNL het bij ons heeft opgehaald. – Alle pakketjes zijn via https://mijnpakket.postnl.nl/ te volgen met een track & trace-code die u per e-mail ontvangt zodra het pakketje door PostNL is ingescant. Indien PostNL u niet thuis treft, wordt de volgende werkdag opnieuw geprobeerd te leveren. Mist de bezorger u op zaterdag? Dan is de 2e poging op dinsdag. Daarna wordt het pakket bij een postkantoor afgegeven.
Mijn bestelling klopt niet
Maak een duidelijke foto van uw bestelling op het moment dat u het ontvangen heeft. (De producten moeten zich nog in oorspronkelijke staat bevinden! ) Mail de foto naar info@foxystar.eu. Wij zorgen dat uw zo snel mogelijk de juiste producten ontvangt. Uiteraard betaalt u geen extra kosten voor de door ons gemaakte fout. U hoort dit binnen 8 dagen aan ons door te geven. Daarna kunnen wij niets meer voor u betekenen.
 

Retourneren & ruilen

Hoe werkt retourneren bij Foxy Star?

Wat kan ik NIET retourneren of ruilen?
I.v.m. de hygiëne, kunnen alleen intacte, onbeschadigde en ongeopende originele doosjes/verpakkingen/ bundels in orginele staat, retour gezonden worden. De gouden bandjes moeten dus helemaal intact zijn en mogen niet verwijderd zijn. (dit is onze seal/verzegeling) Als de gouden bandjes ontbreken/ zijn verbroken, worden de producten niet aangenomen door ons en ontvangt u het retour. U kunt uw product ruilen of retourneren binnen 14 dagen. (Na de eerste ruiling kunt u de producten niet nogmaals omruilen. Wel retourneren.) De kosten voor de retourzending komen altijd voor rekening van de klant. Special orders kunnen niet worden geruild/geretourneerd.
Welke stappen neem ik om producten te retourneren?
 1. U kunt uw product ruilen of retourneren binnen 14 dagen.
  U geeft aan middels het ruil en -retourneerformulier aan of het een ruiling of terugbetaling wenst. Bij het laatste geval mag u uw IBAN en Tenaamstelling doorgeven. U vult het formulier zo compleet mogelijk in.
 2. U verpakt het ongeopende pakketje op een zodanige manier dat beschadiging tijdens de verzending tot een minimum wordt beperkt.
 3. U verzendt uw pakketje aangetekend aan:
  Foxy Star
  Vrij-Harnasch 76
  2635BZ, Den Hoorn
  Indien uw retourzending niet aangetekend is verstuurd, zijn wij niet aansprakelijk voor zoekraken of andere kosten die hieruit voortkomen.
 4. Als het pakketje in goede orde is ontvangen door Foxy Star, zult u hiervan een bevestiging via mail krijgen. Binnen 3-5 werkdagen zal het bedrag van de (nog intacte) producten op de rekening staan. De retourkosten zijn altijd voor rekening van de klant!

Garantieregeling

Over de garantie van de extensions bij Foxy Star

Heb ik garantie op mijn producten?
Wij kunnen alleen iets voor u betekenen bij klachten op fabrieksfouten. Wij geven alleen de garantie dat wij 100% human hair verkopen.
De kans bestaat dat sommige haarstrengen dus minder aankunnen dan de ander.
De fabriek werft haar van verschillende mensen. Het haar wordt gesorteerd onder non-Remy, Remy en zuiver haar.
Alle haarproducten bestaan dus uit verzameld haar van verschillende mensen.
De kwaliteit van de haarproducten is gelijk maar kan afwijken, ook al kies je voor bijvoorbeeld Remy haar. Het is helaas zo dat sommige haarstrengen en/of bundels uit de collectie zwakker zijn dan de gemiddelde hairextensions uit dezelfde collectie.
Dit is echter niet met het blote oog te zien.  Deze hairextensions hebben om die reden extra aandacht en verzorging nodig.
Dit zal vaker voorkomen en kunnen wij helaas niet tegenhouden. Houdt er dus rekening mee dat dit in de toekomst vaker kan voorkomen. Probeer je klanten dus altijd hierop voorbereiden en geef ze extra verzorgingstips mee.
Daarnaast is het voor ons moeilijk te beoordelen wat er met het haar is gedaan en hoe het is behandeld.
Wat als ik toch klachten heb over het haar?
Wanneer er problemen zijn die binnen 30 dagen na aankoopdatum / factuurdatum zijn ontstaan, hanteren wij het volgende:

 

 1. U heeft enkel en uitsluitend onze verzorgingsproducten geadviseerd aan uw klanten. Deze zijn ook op de juiste manier gebruikt.
 2. U heeft het haar niet gekleurd, ook niet met zilvershampoo.
  De bondings bij Wax extensions en/of I-tip Extensions zijn niet geknipt.
 3. U heeft sowieso de shampoo en conditioner van de Take Care collectie gebruikt.  De klacht is niet zichtbaar verminderd.
 4. U heeft ons formulier compleet ingevuld en het klachthaar geretourneerd (Indien uw retourzending niet aangetekend is verstuurd, zijn wij niet aansprakelijk voor zoekraken of andere kosten die hieruit voortkomen.)  (let op! Dit formulier moet volledig worden ingevuld !).

Als u alle stappen heeft doorlopen, kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Een eventuele vergoeding bestaat uitsluitend uit eenzelfde product als het aangekochte product en niet in een vergoeding van geld of gemaakte kosten aan derden.  Alle garantie vervalt onmiddellijk als 1 of meerdere stappen niet zijn gevolgd. De garantieregeling is niet van toepassing op aanbiedingen of overeengekomen kortingen.

 

Hoe verzorg ik de extensions?

Hoe pak ik de verzorging aan?

Algemene verzorging
Voor het plaatsen adviseren wij het haar eerst uit te wassen om de beschermende siliconenlaag te verwijderen en het oorspronkelijke model van de extensions te krijgen. Gebruik voor de hairextensions altijd onze Take Care Hairline. Verzorg en voedt het haar goed door de shampoo en conditioner te gebruiken. De siliconenbasis in deze verzorgingsproducten zorgen ervoor dat de extensions worden gevoed en de zachtheid behouden.
Kan het haar daarnaast altijd s’ochtends en s’avonds uit met een hairextensions borstel. Deze borstel is speciaal gemaakt zodat het haar goed, ongeacht welk systeem u heeft, kan worden uitgekamd.
Voornamelijk in de zomer en winter kunnen de meeste klachten ontstaan oa. door warmte, kou, chloorwater etc.
Waar moet ik op letten?
Wij hanteren ons verzorgingsformulier en uitsluitend onze verzorgingslijnen.  Zonder de juiste verzorging kunnen de Extensions klachten gaan krijgen. Daarnaast vervalt de garantie zodra er wordt gekleurd. Wanneer bondings worden geknipt geldt hetzelfde. Zorg ervoor dat de Extensions altijd zijn gewassen voor het kleuren met bijvoorbeeld een Deep Cleansing Shampoo.

Hoe word ik klant?

De procedure van Foxy Star als u partner wilt worden

Hoe word ik partner?

Als u klant van ons wilt worden ondergaat u de volgende stappen:

 

 1. Laat uw gegevens achter onder ‘registreren/inloggen‘ bij Account aanvragen.
 2. Uw gegevens zullen in ons systeem worden gecontroleerd
 3. Na goedkeuring van ons (dit kan tot 3 werkdagen duren) kunt u vrijblijvend bij ons inloggen en bestellen (let op de spambox).
 4. Mocht er specifieke behoefte zijn kan onze accountmanager u tijdens een eerste afspraak persoonlijk uitleg geven over onze producten en diensten en u kunt u al uw vragen bij ons neerleggen!