Klantenservice

Alles wat u wilt weten over betalen, verzenden, retourneren en garantie. Heeft u meer vragen? Bel ons op +31(0)15 364 8301

Hoe kan ik mijn aankopen doen?

Alle aankopen gaan via onze webshop

Hoe kan ik betalen?
De gebruikte betaalmethodes bij Foxy Star zijn Ideal of Afhalen in de showroom.
Hoe werken de verschillende betaalmethodes?
Ideal: U kunt betalen via iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis Bank. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig.

Betalen bij Afhalen: U plaatst de bestelling online en kunt het komen ophalen in onze showroom. Maak hiervoor telefonisch een afspraak (+31(0)15 364 8301) Soms kan het zijn dat de gekozen producten niet op voorraad zijn. U kunt dit altijd telefonisch met ons dubbel checken
Kan ik iemand machtigen om inkopen te doen voor mij?
Ja, u kunt iemand de inkopen voor u laten doen. U ontvangt, zodra u klant wordt, inloggegevens die gekoppeld zijn met uw (zakelijke) mailadres. Op die manier kan de bestelling (uitsluitend middels uw eigen account) online worden geplaatst. Mocht het zo zijn dat een bestelling in de showroom wordt opgehaald, moet het eerst door de eigenaar worden doorgegeven aan ons.
 

Verzenden en levering

Alles wat u wilt weten over hoe wij omgaan met verzendingen.

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen 5.95,- (inclusief btw). Verzenden naar België kost 6.95,-. Bestellingen boven de 250,- (exclusief btw) worden altijd gratis verzonden. Wanneer u kiest voor ‘afhalen in de showroom’ kunt u telefonisch een afspraak maken wanneer u het wilt komen ophalen.
Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Wij verzenden alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 17:00 uur. De levering is binnen 24-48 uur (behalve op zondag) binnen Nederland en België met PostNL. (:et op! Wij zijn ten alle tijden afhankelijk van PostNL. Om die reden kunnen wij geen tijd/datum aangeven wanneer u het pakketje ontvangt. Gebruik hiervoor uw Track&Trace code. Deze ontvangt u op werkdagen na 18:00 uur per mail va PostNL.

We hebben geen invloed op de bezorgtijd en verzenden altijd aangetekend!

Niet thuis? Wat gebeurt er dan met mijn bestelling?
Alle PostNL-zendingen worden bij u afgeleverd binnen 1 a 2 werkdagen en op zaterdagen nadat PostNL het bij ons heeft opgehaald. – Alle pakketjes zijn via https://mijnpakket.postnl.nl/ te volgen met een track & trace-code die u per e-mail ontvangt zodra het pakketje door PostNL is ingescand. Indien PostNL u niet thuis treft, wordt de volgende werkdag opnieuw geprobeerd te leveren. Mist de bezorger u op zaterdag? Dan is de 2e poging op maandag. Daarna wordt het pakket bij een postkantoor afgegeven.
Mijn bestelling klopt niet
Maak een duidelijke foto van uw bestelling op het moment dat u het ontvangen heeft. (De producten moeten zich nog in oorspronkelijke staat bevinden! ) Mail de foto naar info@foxystar.eu. Wij zorgen dat uw zo snel mogelijk de juiste producten ontvangt. Uiteraard betaalt u geen extra kosten voor de door ons gemaakte fout. U hoort dit binnen 8 dagen aan ons door te geven. Daarna kunnen wij niets meer voor u betekenen.
 

Retourneren & ruilen

Hoe werkt retourneren bij Foxy Star?

Wat kan ik NIET retourneren of ruilen?
I.v.m. de hygiëne, kunnen alleen intacte, onbeschadigde en ongeopende originele doosjes/verpakkingen/ bundels in orginele staat, retour gezonden worden. De gouden bandjes moeten dus helemaal intact zijn en mogen niet verwijderd zijn. (dit is onze seal/verzegeling) Als de gouden bandjes ontbreken/ zijn verbroken, worden de producten niet aangenomen door ons en ontvangt u het retour. U kunt uw product ruilen of retourneren binnen 14 dagen. (Na de eerste ruiling kunt u de producten niet nogmaals omruilen. Wel retourneren.) De kosten voor de retourzending komen altijd voor rekening van de klant. Special orders kunnen niet worden geruild/geretourneerd.
Welke stappen neem ik om producten te retourneren?
 1. U kunt uw product ruilen of retourneren binnen14 dagen.
  U geeft aan middels het ruil en -retourneerformulier aan of het een ruiling of terugbetaling betreft. Bij een terugbetaling wordt dezelfde terugbetaling gehanteerd als bij de betaling van de bestelling. U vult het formulier zo compleet mogelijk in.
 2. U verpakt het deproducten op een zodanige manier dat beschadiging tijdens de verzending tot een minimum wordt beperkt.
 3. U verzendt uw pakketje aangetekend aan:
  Foxy Star
  Vrij-Harnasch 76
  2635BZ, Den Hoorn
  Indien uw retourzending niet aangetekend is verstuurd, zijn wij niet aansprakelijk voor zoekraken of andere kosten die hieruit voortkomen.
 4. Als het pakketje in goede orde is ontvangen door Foxy Star, zult u hiervan een bevestiging per e-mail krijgen. Binnen 3-5 werkdagen zal het bedrag van de (nog intacte) producten op de rekening staan. De retourkosten zijn altijd voor rekening van de klant!

Garantieregeling

Over de garantie van de extensions bij Foxy Star

Heb ik garantie op mijn producten?
Wij geven geen garantie na het dragen van het haar. Wij garanderen u enkel dat wij 100% echt human hair verkopen. Wij vergoeden geen hairextensions na het dragen. Indien er klachten ontstaan zoals droogheid of haaruitval zijn wij niet aansprakelijk. Wij adviseren in ieder geval altijd de juiste verzorgingsproducten te gebruiken voor onze extensions om de maximale draagtijd te kunnen behalen. Indien er twijfels of vragen zijn met betrekking tot de kwaliteit van ons haar na het gebruiken hiervan kunt u ons altijd contacteren. Ons team helpt u graag bij vragen en/of meer informatie. Klachten betreffende ontevredenheid over onze diensten en service nemen wij in behandeling per e-mail. Foxy Star neemt uitsluitend de klacht van de officiële koper, zoals in het klantenbestand bekend, in behandeling.

 

Hoe verzorg ik de extensions?

Algemene verzorging
Voor het plaatsen adviseren wij het haar eerst uit te wassen om de beschermende siliconenlaag te verwijderen en zo de oorspronkelijke haarstructuur van de extensions te ontbloten. Gebruik voor de hairextensions altijd onze Take Care Hairline. Verzorg en voedt het haar goed door de shampoo en conditioner te gebruiken. 1x in de week het masker en de serum in de punten (ook voor het steilen en krullen). De lichte siliconenbasis en natuurlijke vetten en oliën in deze verzorgingsproducten zorgen ervoor dat de extensions worden gevoed en de zachtheid behouden.
Kan het haar altijd 's ochtends en 's avonds uit met een hairextensions borstel. Deze borstel is speciaal gemaakt zodat het haar goed, ongeacht welk systeem u heeft, kan worden uitgekamd.
Voornamelijk in de zomer en winter kunnen de meeste klachten ontstaan oa. door warmte, kou, chloorwater etc. Verzorg het haar daarom altijd extra goed.
Waar moet ik op letten?
Kam het haar met een speciale extensionsborstel. Borstel goed vanaf aanzet tot punten. Was het haar 2 x per week met shampoo en sluit ALTIJD af met een conditioner. Gebruik 1x in de week een masker en vaker bij extreme temperaturen. Slaap met een vlecht en eventueel met een zijde kussensloop. Bij het zwemmen gelieve een knot te dragen en chloor en zout water zoveel mogelijk vermijden. Gebruik de Take Care verzorgingslijn om de maximale draagtijd te kunnen behalen. Zonder de juiste verzorging kunnen de Extensions klachten gaan krijgen. Knip de bondings van de Wax en Microring extensions niet, gelieve niet te bleken of kleuren en voorzichtig met het knippen van weave banen.
 

Hoe word ik klant?

Partner worden

Wanneer u klant wordt zult u automatisch onder onze 'Foxy Star Salons' worden geplaatst. U kunt het ons elk moment doorgeven indien u dit niet wenst.
Als u klant van ons wilt worden ondergaat u de volgende stappen:
 
 • Laat uw gegevens achter onder ‘registreren/inloggen‘ bij Account aanvragen.
 • Uw gegevens zullen in ons systeem worden gecontroleerd
 • Na goedkeuring van ons (dit kan tot 3 werkdagen duren) kunt u vrijblijvend bij ons inloggen en bestellen (let op de spambox).
 • Mocht er specifieke behoefte zijn kan 1 van onze vertegenwoordigers u tijdens een eerste afspraak persoonlijk uitleg geven over onze producten en diensten en u kunt u al uw vragen bij ons neerleggen!
 •  
  Al onze voorwaarden kunt u via onze site teruglezen: https://foxystar.eu/catalog-doc-download