Hairextensions inzetten

Hairextensions inzetten

Hairextensions hebben elk hun eigen manier van plaatsen en verwijderen. Om per extensiontype duidelijk uit te leggen hoe u de extensions het beste kunt inzetten en uithalen, hebben we deze pagina opgezet. De tekst en filmpjes laten zien wat de beste methode is.

SilverFox Wax Extensions

Onze SilverFox Wax Extensions, van Remy gesorteerd haar, moeten zorgvuldig worden geplaatst in het haar. De streng van het eigen haar moet precies dik genoeg zijn waardoor de wax extensions goed blijven zitten. Daarnaast is het van belang dat de waxjes zo min mogelijk in aanraking komen met verzorgingsproducten. Kam het haar 2 keer per dag goed uit voor het voorkomen van klitten aan zowel de bovenkant als onderkant van de waxjes.

Microring Extensions

Deze Remy gesorteerde Microring Extensions zijn minder schadelijk voor het haar dan bijvoorbeeld de SilverFox Wax Extensions. De extensions worden met een kunststof ringetje bevestigd aan het eigen haar. Vaak kunnen er dubbele ringetjes worden gebruikt om het haar extra goed vast te zetten. Deze extensions zijn, mits ze goed worden onderhouden, herbruikbaar.

Microlooping Extensions

Microlooping Extensions is hetzelfde product als de SilverFox Microring Extensions, maar een ander systeem en makkelijker inzetbaar. Ideaal voor als je de extensions zelf wil plaatsen. Deze extensions zijn echter niet voor hergebruik bedoeld.

Clip-in Extensions

Clip-in extensions zijn verkrijgbaar in Remy en non-Remy gesorteerde kwaliteit. Makkelijk draag- en inzetbaar. Ideaal voor een avondje uit bijvoorbeeld!

Weave Extensions

Bij Foxy Star kun je kiezen voor verschillende Weave Extensions de voorgekleurde SilverFox en RedFox Weave en de Virgin, Brazilian of Peruvian Hair Weave. Ze kunnen worden ingezet met Microringen, wat als voordeel heeft dat het haar zo min mogelijk wordt beschadigd doordat er geen hitte aan te pas komt en er geen verwijdervloeistof voor nodig is. Je kunt je bij ons aanmelden voor een weave training en hierbij behandelen we een exclusieve techniek die net iets beter is dan hetgeen in de video wordt behandeld.

Al onze Foxy Star Weaves kunnen met microringen worden ingezet. Daarnaast kan dit ook worden gecombineerd met innaaien (interlock)!

We hopen dat bovenstaande uitleg u geholpen heeft en dingen heeft verduidelijkt. Mocht u onverhoopt toch nog vragen hebben, schroom niet om even contact met ons op te nemen! We helpen u graag verder.