Clipin Hair Extensions

 

Clipin Hair Extensions

Foxy Star hairextensions heeft een breed aanbod in clip-in hairextensions. Zowel qua kleuren en modellen als keuze en verschil in prijs en kwaliteit. clip-in hairextensions zijn ideaal als u  uw hairextensions zelf in en uit wilt doen.

Hairextensions die eenvoudig in zijn te doen

Clip-in hairextensions zijn verschillende losse matten waarbij clipjes aan de bovenkant van de baan bevestigd zijn. Hierdoor is het in en uithalen een fluitje van een cent. Dit systeem is ideaal voor een avondje uit, of wanneer je er een keertje anders uit wil zien! Ook handig voor dames die graag naar het zwembad, sauna etc gaan.

Twee klasses

Onze Clip-in Hair Extensions zijn 100% echt haar en worden aangeboden in de RedFox en de SilverFox collectie. De Redfox Clip-in Hair Extensions zijn non-Remy gesorteerd, bewust scherp geprijst om u of uw klant makkelijker over de drempel te trekken om de Hairextensions te gaan ontdekken. RedFox Clip-in Hairextensions zijn verkrijgbaar in de modellen ‘Straight’ en ‘Body Wave’ en tevens ook in diverse populaire mix kleuren. Sinds kort hebben wij in de RedFox collectie ‘de Extra Volume Clip-in Extensions’. Deze Clip-in Hair Extensions bevatten meer haar en minder banen dan onze reguliere RedFox Clip-in Hair Extensions. Dit zorgt ervoor dat het effect nog mooier en voller is en je er minder tijd voor nodig hebt om ze in te zetten.

Silverfox

De Silverfox Clip-in Hair Extensions zijn Remy gesorteerd en verkrijgbaar in het model ‘Straight.’ De kwaliteit van de SilverFox is volgens onze klanten uitstekend en is verkrijgbaar in verschillende mono en gemixte kleuren. SilverFox Clipin Hairextensions zijn uniek op de markt vanwege de hoeveelheid haar per pak. Maar liefst 120 Gram ! De clipjes bevatten een rubberen bescherming zodat het haar stevig vast zit zonder het haar te beschadigen. Ook is er een poster te bestellen voor in uw salon om de vraag naar (Clip- in) Hairextensions aan te wakkeren. Daarna ligt de bal bij u, om uw klant te laten zien hoe makkelijk het is en wat het effect kan zijn.