Tegenwoordig wordt er steeds meer online besteld. En niet alleen particulieren doen dit massaal, ook bedrijven kopen steeds meer via webshops. De verwachting is dat deze trend zich blijft ontwikkelen. En dat geldt ook voor de kappersbranche. Niet alle groothandels in deze branche zijn al zo ver dat hun klanten via een webshop kunnen bestellen. Dat betekent dat bestellingen doorgebeld moeten worden, of afgehaald moeten worden in een magazijn. Dat lijkt wel wat vergezocht anno 2016 niet waar? We geven je daarom 3 tips voor online hairextensions inkopen.

Weet welke hairextensions je inkoopt

Er zijn veel verschillende type hairextensions verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan Flipin Hair ExtensionsClipin Hair Extensions of Weave Hair Extensions. Weet je welke je nodig hebt? En wat weet je van de kwaliteit die verkocht wordt? Binnen deze categorieën zijn namelijk veel verschillende soorten hairextensions verkrijgbaar. Soms is alleen op prijs vergelijken dus niet genoeg. Wat het beslissingsproces kan vereenvoudigen is het product te testen. Of waar mogelijk recensies teruglezen van klanten. Dat brengt ons tevens op de volgende tip!

Weet waar je de hairextensions inkoopt

Er zijn tal van webshops. Het is soms lastig om goede webshops te onderscheiden van de mindere. Er zijn een aantal factoren waaraan je een betrouwbare partner voor het inkopen van hairextensions aan herkent. Zo noemden we in de vorige alinea al ‘recensies’. Dit zijn product- of bedrijfsbeoordelingen van eerdere klanten. Vind je geen recensies? Ga dan op zoek of je referenties of een klantendatabase kan vinden. Hoe groter het aantal klanten is, hoe aannemelijker is dat je bij een goede partij zit.

De voordelen van hairextensions online inkopen

Het bestelproces is ook belangrijk wanneer je je oriënteert voor het inkopen van hairextensions. Welke voorwaarden of voordelen zitten er verbonden aan het bestellen? Denk bijvoorbeeld aan een snelle levertijd, lage verzendkosten, gratis producten bij bestelling, retourneren, maar ook hoe de klantenservice is ingericht. Is het bedrijf bijvoorbeeld ook telefonisch te bereiken? Tot slot kun je nagaan of de partner ook een fysieke locatie heeft, waar je heen kan gaan. Tevens kun je hier vaak de hairextensions testen, zoals we in de vorige paragraaf al voorstelden.

Meer weten over hairextensions inkopen?

Al meer dan 300 salons sloten zich aan bij Foxy Star. Wij weten dus als geen ander hoe we je op de het best kunnen adviseren wanneer je hairextensions wilt inkopen. Neem dus gerust contact op met een van onze specialisten!