• Een extra dikke staart of vlecht maak je gemakkelijk met hairextensions. In dit artikel lees je hoe.

  Staart met clip in hairextensions maken

  1. Ga met je vingers door je haar om kitten te verwijderen of kam goed uit met een borstel.hairextensions in staart maken
  2. Maak een staartje op je achterhoofd. Zorg dat je plukken rondom de staart vrij laat. Je creëert een soort eilandje met je staart (zie foto hiernaast). Bind je staart stevig vast met een elastiekje.
  3. Plaats de clip in extensions om de aanzet van je ‘eilandje’. Je kunt helemaal rond gaan of een paar extensions plaatsen. Hoe meer je plaatst, des te dikker je staart.  Zorg wel dat je de extensions in de richting van je staart plaatst. De extensions aan de bovenkant plaats je in de normale richting (naar beneden). De extensions aan de onderkant van je staart plaats je andersom. Wanneer je de staart maakt zul je zien dat de onderkant in de juiste richting staat.
  4. Pak al het haar samen en maak een staart. Als het goed is vallen je losse plukken over de extensions heen waardoor je de aanhechting niet ziet.

  Met een weave kan je geen hoge staart maken, omdat ze vaak onderaan je haar worden bevestigd. Een wat lagere staart is natuurlijk wel mogelijk. Als je flipin extension draad goed bevestigd is (2,5 cm vanaf je haargrens), moet het ook mogelijk zijn om een hoge staart te maken.

  Hieronder nog wat leuke voorbeelden van staarten.

  Vlecht met clip in hairextensions maken

  1. Ga met je vingers door je haar om kitten te verwijderen of borstel goed uit
  2. Plaats de extensions aan de kant (of kanten) waar je vlecht komt. Zo weet je zeker dat alle extensions in je vlecht zitten waardoor je een dikkere vlecht krijgt. Hoe meer extensions je plaatst, des te dikker je vlecht.
  3. Gebruik daarna de techniek die nodig is om jouw vlecht te maken. Hieronder hebben we wat voorbeelden.

  Linkjes naar Pinterest bronnen: