De vraag naar hairextensions wordt steeds groter. Waar ze voorheen nog veel voor speciale gelegenheden zoals bruiloften werden toegepast, zijn hairextensions ook voor dagelijks gebruik populair geworden. Zo zijn veel dames op zoek naar een manier om “permanent” hun haar te verdikken of te verlengen met extensions.

Het professioneel plaatsen van extensions kan echt een aanwinst zijn voor je salon. In dit artikel lichten we toe wat je nodig heb om extensions te kunnen plaatsen.

hairextensions inkopen kapsalonHairextensions inkopen

Allereerst heb je natuurlijk goede hairextensions nodig. Bij Foxy Star hebben we Clipin hairextensions, Flipin hairextensions en weaves. Onze exclusieve collectie met speciale prijzen is alleen verkrijgbaar voor kapsters en kapsalons. Hoe wij werken lees jehier.

We hebben diverse productlijnen in ons assortiment waardoor er met onze extensions voor elke salon een passende prijs en het gewenste type haar te vinden is.

 • RedFox: echt haar, non REMY gesorteerd
 • SilverFox: echt haar, REMY gesorteerd
 • ArcticFox: echt haar, REMY gesorteerd, top kwaliteit selectie

Binnen deze lijnen bieden we veel verschillende soorten extensions, kleuren en lengtes.

Training professioneel hairextensions plaatsen

Het professioneel zetten van hairextensions is essentieel voor een mooi eindresultaat.  Misschien heb je het niet vaak gedaan of is het alweer een tijdje geleden. Dan is het wellicht interessant om een training te volgen. Bij Foxy Star is een training niet verplicht maar we raden het wel sterk aan. Lees meer over de Hairextensions training.

Hulpmiddelen hairextensions plaatsen

Met de juiste hulpmiddelen is het makkelijker om extensions te plaatsen. Hieronder vind je een lijstje met de favoriete hulpmiddelen van onze klanten bij het plaatsen:

 • Hairextensions Borstel, noodzakelijk om het haar goed uit te borstelen.
 • Tangle Teezer, handige borstel die pijnloos en snel klitten verwijderd
 • Take Care Hairline, deze verzorgingsproducten reinigen, voeden en beschermen zowel het eigen haar als hairextensions
 • Warmte connector, voor het bevestigen van de extensions in het haar
 • Verwijder spray, een must om de Keratine bondings & Tape extensions eenvoudig te verwijderen
 • Microring inzettang & loop, noodzakelijk om microringextensions of weaves met microringen in te plaatsen
 • Microringen, nodig om extensions mee vast te zetten.
 • Oefenhoofd, ideaal om mee te demonstreren of oefenen

Partnerprogramma van Foxy Star

Foxy Star werkt alleen met partnersalons/kappers. Je kunt je via onze website gratis aanmelden als partner. Na een kennismakingsgesprek krijg je toegang tot ons uitgebreide assortiment dat je via de webshop kunt inkopen. Je betaalt bij Foxy Star geen lidmaatschapskosten of inschrijfkosten. Je betaalt alleen voor de producten die je inkoopt.

Samenwerken met Foxy Star?

Ben jij klaar voor een samenwerking met Foxy Star? Laat je gegevens achter onder contact bij Account aanvragen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.