Wij hebben sinds kort ook tape extensions! En hier zijn wij en onze klanten heel erg blij mee. In dit artikel vertellen we je waarom.

 1. Geen haarschade

Het plaatsen en verwijderen van de tape extensions brengt geen schade toe aan het eigen haar. De extensions worden bevestigd met, je raad het al: tape. De lijm op de tape is niet schadelijk voor het haar, mits de je extensions niet te lang laat zitten (hier vertellen we je bij puntje 3 meer over). Ook bij het verwijderen van de extensions wordt het haar niet beschadigd. De speciale verwijderspray lost de lijm op de tape compleet op. Er blijven geen lijmresten in je haar zitten en tijdens het verwijderen worden er geen haren uit je hoofd getrokken. Om te hergebruiken kun je makkelijk gebruik maken van de op maat gemaakte losse tapes.

Bekijk onze video waarin we je laten zien hoe tape extensions geplaatst en verwijderd worden.

2. 100% Remy Gesorteerd haar

Onze tape extensions zijn gemaakt van 100% Remy gesorteerd haar. Dit betekent dat de haren van de extensions afkomstig zijn van haardonoren. Bij het sorteringsproces zijn alle haren in dezelfde richting gebleven. Hierdoor klit het haar minder en blijft het langer mooi dan bij synthetische extensions en Non-Remy extensions. Lees ook eens ons artikel over het verschil tussen synthetische extensions en extensions van echt mensenhaar.

3. Herplaatsen is mogelijk

De verwijderspray verwijderd niet alleen de lijm in je haar maar ook de lijm op de tape zelf. Als je wilt kun je extra lijmstrips inkopen (losse tapes) en deze opnieuw bevestigen op de aanhechting. Hierdoor kun je de extensions blijven gebruiken. Wij adviseren om de extensions binnen 6-8 weken te herplaatsen. Wanneer je deze tijd overschrijd wordt de aanhechting van de tape te sterk om makkelijk te kunnen verwijderen.

Tape extensions inkopen?kleurenkaart tape extensions foxystar

Wil je tape extenions inkopen voor jouw kapsalon? Meld je aan als partner en bestel direct in onze webshop. We bieden verschillende kleuren en lengtes tape extensions aan.

Tape extensions in je haar laten zetten? Bekijk onze aangesloten salons en vind een kapsalon bij jou in de buurt.