Real human hair extensions worden gemaakt van echt mensenhaar. Deze type extensions zijn van zeer goede kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden. Een groot voordeel is dat je dit haar gemakkelijk kunt wassen, stijlen, krullen, drogen en verven. In tegenstelling tot synthetische haar extensions.

Je hebt drie soorten real human hair extensions; remy, non remy en virgin. De kwaliteit en ook de prijzen verschillen per soort.

Remy human hair

Wanneer je remy haar koopt ben je gegarandeerd van goede kwaliteit extensions. De haren die in de extensions zitten zijn afkomstig van haardonoren. 100% mensenhaar dus. Het haar voor één wordt verzameld bij meerdere donoren. Na het snijden worden de haren in dezelfde haarrichting gesorteerd. Alle haarschubben staan dan dezelfde kant op. Hierdoor klitten je extensions veel minder en blijft de kwaliteit langer behouden. Lees meer over de voor- en nadelen van remy extensions.

Non remy human hair

Ook de non remy extension bestaan uit 100% mensenhaar. Het verschil is dat de haren niet in de natuurlijk haarrichting worden gesorteerd. De haarschubben kunnen omhoog of naar beneden staan. Een non remy haar extension bestaat uit diverse soorten mensenhaar. De kwaliteit per haar kan verschillen. Om deze reden worden remy extensions behandeld met siliconenlaagje om het haar mooi te houden.

Virgin hair

Virgin haar is 100% mensenhaar dat bij donoren wordt verzameld die haar van zeer goede kwaliteit hebben. Dit is lang, dik haar, onbehandeld haar van vaak jonge meiden/vrouwen. Ook hierbij wordt bij het verzamelen de haarschubben in één richting gelegd. Bij een virgin hair extensions komen alle haren in de extension van één donor.

Welke type kun je het best kiezen

Als we kijken naar de kwaliteit, biedt virgin haar de beste kwaliteit. De haren staan in dezelfde richting, zijn niet chemisch behandeld en komen vaak van één of twee donoren. Deze donoren worden streng geselecteerd op de beste haarkwaliteit. Echter, deze extensions zijn lastig te verkrijgen en zijn erg duur. Een goed alternatief voor goede extensions die lang mooi blijven zijn de remy hair extensions. De prijzen zijn een stuk lager en je kunt er bijna net zo lang mee doen als je ze goed verzorgd. Wil je hair extensions proberen of af en toe eens dragen? Dan kun je prima gebruik maken van de non remy extensions. Je kunt deze iets minder vaak dragen. Maar ook hierbij geldt dat als je ze goed verzorgt en opbergt je ze meerdere malen kunt gebruiken.

Twijfel je welke extensions voor jou geschikt zijn? Neem contact op met onze klantenservice. Wil je remy of non remy extensions inkopen voor je kapsalon? Meld je aan als partner en bestel direct in onze webshop. Remy of non remy extensions in je haar laten zetten? Bekijk onze aangesloten salons en vind een kapsalon bij jou in de buurt.