Remy Human Hair Extensions staat voor de beste kwaliteit mensenhaar dat wordt gebruikt voor extensions. Dit komt omdat bij het sorteren van de haren alle haarschubben in één richting worden gelegd, net als bij je eigen haar en in tegenstelling tot niet-Remy extensions waarbij de schubben in diverse richtingen staan. In dit artikel hebben we de voor- en nadelen van Remy Human Hair Extensions voor je uitgezocht.

Voordelen Remy Extensions

wat zijn Remy human hair extensions

Bron: Lilshop

+ Remy extensions zijn niet van echt haar te onderscheiden. Het biedt de meest natuurlijke look en je kunt het wassen, stijlen, krullen en donkerder verven.

+ Door het zorgvuldig inleggen van de haren in de extension, klit het haar veel minder dan bij Non-Remy extensions. Minder klitten betekent minder beschadiging bij het borstelen. Het haar is voelbaar zachter en het glanst meer. Ze gaan langer mee en je kunt ze dus langer dragen.

+ Er zijn veel soorten en maten Remy Human Hair Extensions te verkrijgen. Zo zijn er:

Nadelen Remy Extensions

 Je kunt de extensions beter niet blonderen, wil je de kwaliteit zo optimaal mogelijk houden. Dat geldt overigens voor alle 100% Human Hair extensions. Er wordt wel geadviseerd Remy extensions donkerder te verven.

 Het is een secuur werk om de juiste haren te selecteren en de haarschubben in dezelfde richting te plaatsen. Dit maakt het inkopen van de extensions vrij prijzig. Je betaalt meer, weliswaar voor een betere kwaliteit.

Wanneer kiezen voor Remy Extensions

Kies voor Remy extensions als je een zo natuurlijke look wilt creëren en je de extensions voor een langere tijd wilt gebruiken. Bij bijzondere gelegenheden zoals een trouwerij zijn dit ideale extensions voor de meest natuurlijke look. Daarnaast zijn ze ook te bewaren om nog een andere keer te dragen.

Voorbeelden Remy Extensions

De Foxystar SilverFox collectie vindt je 100% echt Remy gesorteerd haar. De onderstaande modellen dragen deze extensions.

justforu Tape 4 pakjes

Remy human hair extensions inkopen voor je kapsalon? Meld je aan als partner en bestel direct in onzewebshop.

Remy human hair extensions in je haar laten zetten? Bekijk onze aangesloten salons en vind een kapsalon bij jou in de buurt.