Door extensions veilig op te bergen wanneer ze niet gedragen worden, blijven de extensions langer mooi. Geef onderstaande tips aan de klant zodat extensions niet beschadigen wanneer ze uit zijn.

Na het wassen van hairextensions moeten ze minimaal een nacht drogen. Alleen extensions die volledig droog zijn mogen opgeborgen worden. Adviseer ook om de extensions eerst te kammen. Hiervoor kan het best een grove kam gebruikt worden om pluizen te voorkomen.

Bewaar extensions op clip-hanger

Dit is de hanger waar je normaal gesproken je broeken aan ophangt. De extensions kan je klemmen aan de hanger en veilig opbergen in je kast. De kleur en de lengtes zijn op deze manier gelijk zichtbaar waardoor je gemakkelijk al je soorten extensions onderscheidt. Dit is handig wanneer je een grote voorraad hebt.

Mocht je geen ruimte meer hebben in je kast, kan je de hangers ook ophangen aan de muur met een spijker of haakje.

Bewaar extensions in opbergdoos

Als je geen plek hebt om de extensions op te hangen kan je ook een opbergdoos gebruiken.

Vouw de extensions volledig uit en plaats ze op een handdoek. Zo voorkom je dat er stof op komt. Vervolgens kan je de handdoek voorzichtig opvouwen. Je kunt meerdere laagjes maken en in de doos stoppen. Op deze manier kun je gemakkelijk stapelen.

Tip: Maak foto’s van de extensions en plak deze op de doos. Zo kan je je favo extensions snel terug vinden. Eventueel kan je ook de doos beschrijven met een stift.

Bewaar extensions in originele verpakking

Ben je niet zo creatief met hangers en dozen, gebruik dan de originele verpakking van de extensions om ze te bewaren.

De kans dat extensions in de knoop raken is bij deze manier wel het grootst. Gebruik daarom altijd een elastiekje om de extensions bij elkaar te houden. Bevestig deze aan de bovenkant of vouw de extensions dubbel en houd deze bij elkaar.

Heb je zelf een creatieve oplossing om je hairextensions te bewaren? Laat het ons weten via een reactie. Mocht je een vraag hebben kan je contact opnemen met onze klantenservice.