Het dragen van een haarelastiekje kan schadelijk zijn voor je haar. Als het elastiekje te strak zit (wat het al snel doet) knel je je haar af. Het geeft ook zo’n vervelende slag in je haar na wanneer je het elastiekje wat langer draagt. Om nog maar te zwijgen over de haren die je meetrekt die om het elastiek heen zitten gevouwen. Kortom, een vervelend ding zo’n elastiekje.

Er zijn twee vervangers voor het haarelastiekje; een klem of een No bobble elastiek. Een klem werkt goed als je je haar half wilt opsteken zodat de voorste plukken niet in je gezicht vallen. Het maken van een staart of knot wordt met een klem of meerdere klemmetjes al wat lastiger. En als je in de auto, trein of vliegtuig zit, drukt de stoel de klem in je hoofdhuid aan wat pijn doet.

No bobbles elastiekjes zijn hot en hebben geen nadelen! Het zijn gedraaide plastisch elastiekjes die je kunt vergelijken met een ouderwetse telefoonkabel (ja echt!). Je gebruikt het net zoals normale elastiekjes. Je hebt verschillende soorten en kleuren en ze bevatten geen metalen plaatje waardoor je de haren uit je hoofd trekt bij het verwijderen. Maar er zijn nog veel meer voordelen.

Voordelen van de No Bobble Elastiekjes:

  • laat geen knik achter in je haar
  • minder spanning op je haar/hoofd dus minder pijn
  • een stevige grip
  • voor alle haartypes
  • kan je gerust om je pols dragen

De No Bobble vervangt het elastiekje compleet. Je kunt vele kanten op. Zelfs een vlecht vastmaken lukt gewoon. Hieronder zie je wat leuke voorbeelden.

Foxy Star heeft een K&C No Bobble display in het assortiment met wel 12 verschillende kleuren elastiekjes. Elk doosje bevat 3 bobbles in dezelfde kleur. Bestel direct in onze webshop!

 Display Bobble