Krul en slag zijn helemaal hot! Anno 2016 zijn we niet op zoek naar de perfecte krul. Een bos losse krullen en haar dat lekker beweegt is wat we willen. Lekker nonchalant dus. Hoe je zo’n nonchalante haardos creëert lees je hieronder.

Nonchalante krullen maken

Ben jij niet gezegend met krullen in je haar? Dan zal je extra werk moeten verzetten om deze te maken. De eerste stap: zorg voor de juiste tools. Je kunt het best een stijltang gebruiken. Door de hitte van de tang blijven de krullen langer zitten dan wanneer je een krulset gebruikt bijvoorbeeld. Krul je haar wanneer het helemaal droog en gekamd is en gebruik een protecting spray. In het filmpje van BeautyLabNL zie je hoe krullen maakt met een stijltang. Je creëert grove natuurlijke krullen door:

  • grote plukken haar in 1x te krullen in plaats van kleine plukjes
  • je voorste plukken niet vanaf bovenaan te krullen maar de krul vanaf de hoogte van je wang in te zetten
  • nadat al je krullen zijn gemaakt je haar door je handen te halen en de krullen los te maken

Als je van jezelf geen slag in je haar hebt kun je na het krullen extra textuur aanbrengende door salt pray, volumepoeder of droogshampoo te gebruiken. Hierdoor blijven de krullen langer zitten. Geef het haar na het krullen even de tijd om iets uit te zakken. Je zult zien dat je na een halve dag een hele mooie bos natuurlijke krullen hebt. Gebruik niet te veel haarlak want dan zakken ze sneller uit. Het gaat er juist om bij deze trend dat je lekker veel volume en textuur creëert en je haar niet plat zit.

Krullen en hairextensions

De hairextensions van Foxy Star zijn allemaal gemaakt van echt mensenhaar. Dit betekent dat je onze extensions gerust kunt krullen en stijlen. Lees een ons artikel over het krullen van hairextensions en meer volume creëren.

Half bun met krullen

Je kunt je gekrulde haar los dragen maar ook half opsteken in een knot. We hebben twee leuke voorbeelden voor je verzameld.

half bun met losse krullen makenBron: Pinterest

 

half bun met losse krullen in je haar maken

 

Bron: Pinterest

Wil je meer weten over hairextensions? Neem contact op met onze klantenservice. Wil je extensions inkopen voor je kapsalon? Meld je aan als partner en bestel direct in onze webshop. Extensions in je haar laten zetten? Bekijk onze aangesloten salons en vind een kapsalon bij jou in de buurt.