Het bepalen van de juiste kleur extensions is lastig, vooral wanneer je ze online besteld. Op een beeldscherm kunnen de kleuren anders overkomen dan in het echt. Wij geven je tips hoe je de juiste kleur extensions voor je klant kunt kiezen.

Een kleurenring aanvragen

Om goed de kleur van de extensions te kunnen bepalen raden we aan van te voren een kleurenring aan te vragen. De kleurenring bevat alle kleuren die een leverancier aanbiedt. Je kunt de kleurenring tegen het haar houden om de juiste kleur te kiezen. Je kunt dit het best bij daglicht doen omdat de kleur er anders uit kan zien onder verlichting van binnen. Houd er rekening mee dat de extensions lichter worden wanneer je ze wast. De eerste kleurenring ontvang je gratis bij Foxy Star zodra je klant wordt.

De kleur bepalen op de juiste plek

De extensions komen onder het eigen haar uit. Kijk daarom altijd naar de onderkant van het haar om de kleur te bepalen. De onderkant van het haar is vaak een paar tinten lichter dan de bovenkant.

Werken met verschillende kleuren

Bijna niemand heeft slechts één haarkleur van zichzelf. Voor een natuurlijk effect kun je daarom gebruik maken van 2 of 3 verschillende kleuren. Bekijk eens onze Red Fox Clip-in, deze extensions bestaan uit meerdere kleuren haar waardoor je automatisch een natuurlijke look creëert.

Als je vragen hebt over extensions, neem gerust contact met onze klantenservice.