Extensions kun je op veel verschillende manieren aan het haar bevestigen. Om het eigen haar zo min mogelijk te beschadigen kun je kiezen voor Clip-in Extensions of de EZ-Wire. Nog geen ervaring met beide? Wij vertellen je alles wat je moet weten!

Clip-in hairextensions

Clip-in extensions worden aan het eigen haar bevestigd door middel van clipjes die aan de extensions vast zitten. De extensions bestaan uit stroken van verschillende lengtes en kunnen gemakkelijk in delen geknipt worden. Je bevestigt ze aan het haar door de extensions om het haar te klemmen en dicht te knijpen.

EZ-Wire hairextensions

Ez-Wire extensions worden bevestigd door onzichtbaar draad die over het hoofd wordt gedragen tussen de eigen haren in. Je kunt de extensions niet in delen knippen en moet dus altijd de hele strook in één keer bevestigen.

Flip-in extensions makkelijk, snel en mooi inbrengen? Volg deze stappen:

  1. Hang de EZ-Wire over de eigen haren heen, doe dit net achter de haargrens.
  2. Trek de extensions goed naar beneden, tot ongeveer de bolling van het hoofd.
  3. Doe het ‘eigen haar’ over de extensions heen, gebruik hiervoor een puntkam.
  4. Kam het haar even goed door, doe dit het liefst met een speciale borstel voor extensions of een grove kam.

De voor- en nadelen van clip-in extensions

Clip-in extensions zijn gemakkelijk in delen te knippen waardoor ze gebruikt kunnen worden als highlights. De extensions hoeven op deze manier niet geverfd te worden. Zo voorkom je beschadigingen. Daarnaast zijn clip-ins makkelijk te bevestigen en te verwijderen. Een nadeel kan zijn dat de clips aan het eind van de dag wat kunnen irriteren.

De voor- en nadelen van de EZ-Wire

De EZ-Wire voelt licht aan, is gemakkelijk in te brengen en beschadigen het eigen haar niet. Ze geven een natuurlijk resultaat en veel volume.
Een nadeel is dat de extensions iedere ochtend opnieuw bevestigd moeten worden. Dit kan wat werk zijn maar de bovenstaande stappen gaan het je makkelijker maken.

Het grootste verschil tussen clip-in en de EZ-Wire is de manier waarop de extensions bevestigd worden. Beide extensions zijn haarvriendelijk, gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen uit het haar. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft.

Twijfels of vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.