Steeds vaker kiezen bruiden voor een natuurlijke uitstraling. Romantisch opgestoken haar met echten bloemen sluit hier goed bij aan en is een echte trend.

Het leuke hieraan is dat voor elk type bruid er wel een bloem past die in het haar geplaatst kan worden. We hebben wat leuke inspiratie voor je verzameld.

bruidskapsel met bloem in krullend haar

Bron: Pinterest

opgestoken bruidskapsel met bloemen

Bron: Pinterest

half opgestoken bruidskapsel met bloemen in het haar

Bron: Pinterest

blond bruidskapsel met bloemen en krullen

Bron: Pinterest

bruidskapsel met bloemen en krullend haar bruin

Bron: Pinterest

 

opgestoken bruidskapsel met roosjes

Bron: Pinterest

 

bruidskapsel met bloemenkrans

Bron: Pinterest

Extra volume en lengte

Wanneer je je haar wilt opsteken, krullen of een vlecht wilt laten maken, heb je veel haar nodig. Helemaal als je ook nog bloemen in je kapsel wilt verwerken. De bloem moet in het kapsel vallen. Anders lijkt het alsof de bloem op het haar geplakt is. Als je van jezelf geen lang/dik haar hebt, kun je gebruik maken van extensions voor je bruidskapsel. Je hebt extensions in veel verschillende soorten en maten. Zelfs als je een kort kapsel hebt kun je extensions laten zetten.

Voor de meest natuurlijk look kun je gebruik maken van real hair extensions. Je raadt het al, dit zijn extensions gemaakt van echt mensenhaar. Dit haar kan je verven, krullen en natuurlijk ook knippen.

Wil je extensions gebruiken voor je bruidskapsel? Foxy Star biedt een groot assortiment real human hairextensions van hoge kwaliteit. Bekijk onze aangesloten salons en vind een kapsalon bij jou in de buurt. Je kunt bij hen ook terecht voor advies.