We hebben sinds kort een stijlborstel in ons assortiment! Deze borstel stijlt je haar terwijl je het borstelt. Let op, niet alle stijlborstels zijn geschikt voor hairextensions en niet alle extensions zijn geschikt voor stijlen. Alleen extensions van echt haar (dus niet synthetisch) kan je stijlen. Hoe onze stijlborstel werkt vertellen we je hieronder:

Stap 1: Haar wassen en drogen

Was je haar met een verzorgende shampoo. Kies voor een voedende of hittebestendige variant. Zo bescherm je je haar tegen de hitte van de borstel. Je kunt er voor kiezen om ook je extensions te wassen, maar dit is niet perse nodig. Zorg er wel voor dat alle haren goed droog zijn voordat je aan de slag gaat. Nat haar gaat schroeien wanneer je het verhit. Dat wil je voorkomen natuurlijk.

Stap 2:Extensions inbrengen

Als je een kapsel wilt creëren raden we je aan om de extensions samen met je eigen haar te stijlen. Het neppe haar blend op deze manier natuurlijker in je eigen haar waardoor je geen verschilt ziet tussen je eigen haar en de extensions. Als je je extensions los wilt borstelen is dat ook mogelijk natuurlijk. Je hoeft ze dan niet in je eigen haar te plaatsen.

Stap 3: Serum inbrengen

Voor extra bescherming smeer je een hittebestendig haarserum in de puntjes

Stap 4: Borstel aanzetten en instellen

De borstel heeft een bedieningspaneel met twee standen. De warmte stand en de ionische stand. Met de warmte stand kan de bostel tot wel 230 graden opwarmen. Met ionische stand verhit de borstel niet maar laadt de borstel kleine ionen op. Deze ionen maken je haar meer rustig, handelbaar en glanzend. We raden je aan om  je haar direct met de ionische stand te stijlen.

Stap 5: Haar borstelen met de stijlborstel (ionenstand)

Borstel je haar door met de stijlborstel. Gebruik als eerst de ionische stand. De borstel wordt dus nog niet warm maar maakt je haar alleen wat rustiger. Laat de ionische stand aan wanneer je het haar gaat stijlen.

Stap 6: Haar borstelen met de stijlborstel (warmtestand)

Als je je haar goed hebt geborsteld kan je de borstel verwarmen. Het maximaal aantal graden is 230. Wij raden je aan om je haarextensions te stijlen tussen de 180 en 200 graden.

Als de borstel warm is, borstel je pluk voor pluk je haar. Doe dit niet te snel. De warmte moet je haar goed kunnen doordringen om het stijl te maken. Als je er te snel doorheen gaat, krijg je niet het optimale resultaat.

Bekijk onze video om te zien hoe wij het haar stijlen met de stijlborstel.

Heb je vragen over de stijlborstel? Neem gerust contact op met onze klantenservice.